Да бъде забранено движението на мотори в центъра на Велико

...
 Да бъде забранено движението на мотори в центъра на Велико
Коментари Харесай

„Не можем да спим“: След десетки жалби ще бъде ли забранено за мотори в центъра на Велико Търново?

 

Да бъде неразрешено придвижването на мотори в центъра на Велико Търново в късните часове.

За това упорстват от полицията в остарялата столица, след десетки тъжби за мощен звук и рисково шофиране.

Десетки тъжби подали в полицията във Велико Търново хора, живеещи в центъра на града, за това, че десетки мотори, които обикалят улиците в центъра късно вечер и през нощта, нарушават равнището на звук.

 Гърция към този момент не e за гърците, а за туристите: Ще се счупи ли икономическият гръбнак на страната? Тази събота и неделя 4 мин. Гърция към този момент не e за гърците, а за туристите: Ще се счупи ли икономическият гръбнак на страната?  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  Георги Никифоров – пожарникарят, който се върна с кучето си да търси затрупани хора в Нов български университет Тази събота и неделя 3 мин. Георги Никифоров – пожарникарят, който се върна с кучето си да търси затрупани хора в Нов български университет  Кардиолог: Кофеинът в енергийните питиета може да е гибелен за подрастващите Тази събота и неделя 4 мин. Кардиолог: Кофеинът в енергийните питиета може да е гибелен за подрастващите  Президентът на университета Бен Гурион в Израел: Искаме заложниците да се приберат живи, а не в ковчези Тази събота и неделя 6 мин. Президентът на университета Бен Гурион в Израел: Искаме заложниците да се приберат живи, а не в ковчези  Честваме Рождество на Пресвета Богородица! Какво се прави на празника? България 3 мин. Честваме Рождество на Пресвета Богородица! Какво се прави на празника?  Слънчева неделя, температурите - до 30 градуса България 2 мин. Слънчева неделя, температурите - до 30 градуса  Гърция към този момент не e за гърците, а за туристите: Ще се счупи ли икономическият гръбнак на страната? Тази събота и неделя 4 мин. Гърция към този момент не e за гърците, а за туристите: Ще се счупи ли икономическият гръбнак на страната?  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  Георги Никифоров – пожарникарят, който се върна с кучето си да търси затрупани хора в Нов български университет Тази събота и неделя 3 мин. Георги Никифоров – пожарникарят, който се върна с кучето си да търси затрупани хора в Нов български университет  Кардиолог: Кофеинът в енергийните питиета може да е гибелен за подрастващите Тази събота и неделя 4 мин. Кардиолог: Кофеинът в енергийните питиета може да е гибелен за подрастващите  Президентът на университета Бен Гурион в Израел: Искаме заложниците да се приберат живи, а не в ковчези Тази събота и неделя 6 мин. Президентът на университета Бен Гурион в Израел: Искаме заложниците да се приберат живи, а не в ковчези  Честваме Рождество на Пресвета Богородица! Какво се прави на празника? България 3 мин. Честваме Рождество на Пресвета Богородица! Какво се прави на празника?  Слънчева неделя, температурите - до 30 градуса България 2 мин. Слънчева неделя, температурите - до 30 градуса

От „ Пътна полиция “ в Бургас приканват за по-голямо внимание по пътя към София

„ След 11:00 до 1:00 часа огромен звук от мотори. Направо да ги стопират, или да имат несъмнено място, където да карат тези мотори, да не са тук из града “, разяснява Стефанка Йорданова.

" Не можем да си отворим прозореца през нощта... “, споделя Йорданка Димова.

" Като тръгнат, форсират толкоз мощно, не може да се успокои човек да заспи “, разяснява Пенка Пушкарова.

" Трябва да се обезпечи почивката на жителите, да се преценяват и с времето, с което минават. Не да не разрешават, само че да съблюдават правилника “, споделя Боянка Иринкова.

Проверка на bTV сподели, че фактически късно вечер центърът на Велико Търново е цялостен с мотори.

Очаква се да се включват стотици мотористи от България, Северна Македония, Сърбия и Гърция

Според заместник-кмета на Велико Търново Георги Недев, преди да се постанова цялостна възбрана, могат да се извършат други превантивни дейности.

" Добре е да създадем един диалог с момчетата, които нарушават публичния ред. Глобите и глобите са нещо хубаво - в действителност човек тогава си взема поука, а рестрикции са крайната инстанция. Aко нищо от това не помогне, е добре да бъде неразрешено, само че може би по-добре е да се вкара една възбрана за прекосяване с шумни коли в избран часови диапазон и това би трябвало да се управлява от КАТ с измервател за звук ”, разяснява той.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР